Sortowanie
Źródło opisu
Katalog księgozbioru
(1)
Forma i typ
Książki
(1)
Publikacje popularnonaukowe
(1)
Dostępność
dostępne
(1)
tylko na miejscu
(1)
Placówka
Czytelnia i Dział Zbiorów Regionalnych (ul. Akademicka 10)
(1)
Filia nr 4 (ul. Cmentarna 1)
(1)
Autor
Sobol Ula
(1)
Rok wydania
2010 - 2019
(1)
Okres powstania dzieła
2001-
(1)
Kraj wydania
Polska
(1)
Język
polski
(1)
Temat
Kuchnia regionalna
(1)
Temat: czas
1901-2000
(1)
Temat: miejsce
Powiat dębicki (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat kolbuszowski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat mielecki (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat niżański (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat ropczycko-sędziszowski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat stalowowolski (woj. podkarpackie)
(1)
Powiat tarnobrzeski (woj. podkarpackie)
(1)
Województwo podkarpackie (1999- )
(1)
Gatunek
Publikacja bogato ilustrowana
(1)
Dziedzina i ujęcie
Etnologia i antropologia kulturowa
(1)
Kulinaria
(1)
1 wynik Filtruj
Książka
W koszyku
Ta pozycja znajduje się w zbiorach 2 placówek. Rozwiń listę, by zobaczyć szczegóły.
Czytelnia i Dział Zbiorów Regionalnych (ul. Akademicka 10)
Egzemplarze są dostępne wyłącznie na miejscu w bibliotece: sygn. 64 (1 egz.)
Filia nr 4 (ul. Cmentarna 1)
Są egzemplarze dostępne do wypożyczenia: sygn. 64 (1 egz.)
Pozycja została dodana do koszyka. Jeśli nie wiesz, do czego służy koszyk, kliknij tutaj, aby poznać szczegóły.
Nie pokazuj tego więcej